Alla hus byggs enligt den internationella, sedan 30 år beprövade passivhusfilosofin. Konstruktionen är godkänd som en certifierad passivhuskomponent av Passivhaus Institut i Darmstadt, se certifikatet här! Samtliga komponenter, produkter och material är optimerade i alla detaljer. De tekniska lösningarna är funktionella och enkla att förstå.

Alla våra hus har minst energiklass A+ hus, men inte på bekostnad av utseende och funktion. Alla hus har standardiserade lösningar som ger maximalt värde i design, komfort, kvalitet och miljö.

Husen är moderna och ljusa och samtidigt lätt möblerbara och komfortabla. De består av miljövänligt eller återvunnet material som känns och syns, utan att det blir merkostnader för det.

Husen kan utökas med färdiga moduler för bastu, cykelgarage, förråd m.m. De kan också byggas som parhus med speglad planlösning. Det finns även moduler för kompis- och studentlägenheter, äldrebostäder och flergenerationsboenden

Circuitus-husen förbrukar 75% mindre värmeenergi än vanliga hus, utan att det kostar dig något extra.

Ladda ner vår folder här.

Bästa totalekonomi
Arkitektritat
Ekologiskt
Energicertifierat

Circuitus 55

Circuitus 55 1500 1

Vårt minsta hus är optimerat för 1-2 personer. Vi kallar det även för 55+. Att bo kvar i en stor villa eller lägenhet när barnen flyttat hemifrån är inte optimalt för privatekonomin och samhället.
Circuitus 55 ger dig ett smart och effektivt boende och mer tid för dig själv och det du tycker om. Loftet som ingår rymmer en sovplats eller ett allrum, om du väljer att ha sovrummet på nedre plan.

Circuitus 79

Circuitus 79 1500 2

Circuitus 79 är vår basmodul. Här lägger du grunden till en sund och hållbar framtid, för ett liv i skön balans mellan ekonomi och miljö, design och funktionalitet. Tack vare det integrerade loftet får du plats med både första och andra barnet, innan det kanske blir dags att bygga till en modul.

Circuitus 96

PROJEKTNAMN

Circuitus 96 är utökad med en modul som kan bli en liten lägenhet till en familjemedlem resp. en extra sovdel med ett eller två sovrum, med eller utan egen toalett. Ett extra loft med ytterligare en sovplats eller lekyta följer med på köpet.