Socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart är grunden i Circuitus-filosofin. Bara om vi lyckas bygga hus som alla vill ha och alla har råd med kan vi minska klimatpåverkan avsevärt.

Idag måste byggherrar välja mellan häftig och dyrt eller billigt och tråkigt eller energieffektivt och miljösmart. Hela tiden måste man gå efter plånboken och väljer då bort det som inte syns. Som byggherre måste man hela tiden fatta beslut om att välja till eller välja bort något man verkligen vill ha eller som är bra för miljön.

Circuitus-teamet tar dessa tunga beslut ifrån dig och erbjuder hus som på alla tänkbara sätt är bäst på marknaden. Du behöver inte fundera över om du har råd med bättre fönster, vinterträdgård eller miljövänlig isolering. Vi har allt detta som standard.

Det är dags att förändra sättet att bygga och det har vi revolutionerat. Efter 25 års erfarenhet i byggbranschen, med ett omfattande kontaktnät med de bästa på byggmarknaden och efter byggande av vårt eget hus har vi fått spetskompetensen som vi nu vill dela med oss av.

Vi vill och vi kan producera bostäder som bidrar till att minska koldioxidutsläppen under byggnation och under drift. Vi kan bygga åt alla, med glädje, stolthet och framtidstro.

Vi ökar livskvalitén och reducerar samtidigt  kostnader och energianvändning. Vi möjliggör social, ekonomisk och ekologisk balans för alla som väljer Circuitus.