Dekorativa detaljer i trä ger extra trivsel

Sista bygg-bloggen före invigningen! Nu är vi på detaljnivå.
Ljust ska huset vara invändigt, och träet ska synas för att ge en varm och trivsam känsla. Nu har vi monterat lamporna och trappräcket och inrett fina rum som kan fyllas med människor och möbler.

Utvändigt har huset fått sin inramning klar, i form av ett trädäck med hållbar kebonytrall. Två veckors skruv-arbete ligger bakom oss, och nu saknas bara halkskyddet inför de regniga och mörka novemberdagarna i Växjö.

Vinterträdgården ligger utanför klimatskalet.

Ytterligare en highlight till Circuitushusen är den integrerade vinterträdgården som nu är färdigmonterad och ger känslan att vara ”ute” även när säsongen är över. Vinterträdgården ligger utanför klimatskalet och kan nås direkt via terrassdörren.

Spegeln i badrummet är ingen vanlig spegel utan en värmespegel.

Fortsätter man längre in i vinterträdgården kommer man till en isolerad bastu. Vi är inte klara med inredningen här ännu, men en lång vinter ligger framför oss, varför då inte inreda en bastu?

Hållbarhetsdetaljer även på utsidan.

För att ge utsidan en hållbar karaktär även i de mindre detaljerna har vi byggt några blomsterlådor och monterat pergolor mot vägen. Här kan det i framtiden klättra upp växter och likt sedumtaket bidra till ekologisk mångfald.

Nu är slutbesiktningen och slutbesked klara, vi har flyttat hit våra kontor och huset är möblerat

Sedan 2 november har båda företagen, IG Passivhus och Circuitus, följande kontorsadress:
Vikensved 35, 35592 Växjö

Välkommen på besök!