Av naturen, med naturen

92

Förra veckans bästa nyhet var det härliga sedumtaket som visade sig smälta in perfekt i naturen. Det tog inte ens en dag att placera ut det 120 kvm stora sedumtaket på en fin fleecematta.

Av naturen, med naturen, tillbaka till naturen – tydligare än så här blir det inte. När fallskyddet togs bort och taket öppnade sig mot omgivningen ville man bara sitta ner och njuta.

93

Men det har vi inte riktigt tid med ännu. Nu gällde det att få till den sista panelen på utsidan och att städa, städa, städa.

Det är kanske inte våra byggares allra starkaste sida. Men vi tycker att byggplatsen ska vara så ren att man inte tar smutsen med sig när man går omkring, och att verktyg och material ska vara lätta att hitta för att kunna jobba effektivt och med glädje.

94

Nästa vecka läggs gummiduken på verandataket, och cellulosa sprutas in i väggar och tak på plan 2. Vi ser fram emot våra tätskikt i badrummen och teknikrummet, smygen och panelen på insidan och väggarna till skafferiet. Spännande att se hur allt växer fram och roligt hur alla går vilse i huset nu när innerväggarna är färdigbyggda, isolerade och klara! Elen och rören har kommit tillrätta, allt faller på plats och blir så otroligt vackert.