WILO

WILO SE är en av världens ledande tillverkare av pumpar och pumpsystem för fastigheter, vattentransport, avloppshantering och industri.

Bolaget fokuserar på framtidens produkter och är starkt engagerad i forskning och utveckling. Baserat i Dortmund, är WILO SE alltmer på väg bort från att enbart vara en leverantör av komponenter, utan inriktar sig idag i större utsträckning mot att bli en systemleverantör.

Varumärket Wilo är internationellt erkänt som synonymt med high-tech i pumpbranschen. Företaget har drygt 7000 anställda, fördelade på över 60 dotterbolag runt om i världen.

WILO i Sverige

Med Sveriges bredaste pumplager och en vältrimmad supportavdelning är huvudkontoret i Växjö navet för den svenska verksamheten. Distriktsäljare ansvarar för den lokala närvaron.

Vi lever efter våra värderingar där mjuka värden såsom tillgänglighet, seriositet och effektivitet harmoniserar med vår internfilosofi att alltid sätta kunder och partner i fokus. Vårt samarbete med de ledande VVS-grossisterna garanterar en hög produkttillgänglighet och bästa tänkbara logistiklösning.