Circuitus är redo för besökarna

121

För ett år sedan beslutade vi att bygga ett passivhus, ett runt passivhus.  Vi ritade en idé, hittade en tomt och lämnade in bygglovsansökan.
Ganska exakt sju månader har gått sedan byggstarten och Circuitus är nästan klar för inflyttning.

124

Idag har vi för första gången sedan vi började bygga fått känslan av att ha en tomt. Tack till Jimmy som gjorde ett suveränt jobb med sin lilla grävmaskin! Nu lyser huset bland de höstvackra löven som är kvar efter senaste stormen.  Vi kommer inte att göra mer utomhus nu före vintern, utan det lär dröja tills värmen kommer tillbaka.

122

Invändigt är det lite kvar att göra, främst i badrummen och i köket. Tyvärr har IKEA efter fyra veckors väntetid råkat skicka fel frontluckor som var dörrar istället. Men annars har köket fått ett mycket vackert utseende in i minsta detalj. Snickarna blev möbelsnickare i och med detta arbete.

123

Våra smarta solpaneler som samtidigt är altanräcke. De kommer att täcka hela behovet av fastighetsel.

Nu är det bara tre dagar kvar till invigningen, över femtio gäster förväntas.  Därefter blir det öppet hus i samband med de Internationella passivhusdagarna 13-15/11. Det finns några platser kvar till visningen den 14-15/11. Fredagen är fullbokad. Läs mer här.

Välkomna till Villa Circuitus!